DOBRODOŠLI, samo za vas ponujamo količinske popuste na vse Zeo-Medic izdelke ter brezplačno dostavo nad 50€ naročil!

Pogoji poslovanja

Informacije

Splošni in ostali pogoji poslovanja spletne prodajalne zeo-medic.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2).

Vse cene so izražene v EUR z vključenim 22% ali 9,5% DDV-jem.
Vse cene v spletni prodajalni zeo-medic.si so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave.
Cene veljajo do spremembe in jih lahko ponudnik spremeni brez predhodnega obvestila.

 • Po povzetju : Plačate z gotovino, ko vam poštar dostavi pošiljko oz. ob vaši odsotnosti, vam pustijo obvestilo s katerim pošiljko poravnate na najbližnji pošti. Na pošti vas paket čaka 5 dni.
 • Paypal : pomembno je, da pri nakazilu navedete isto ime in priimek, ki ste ga registrirali za vaše naročilo.

Blago se odpremi v najkrajšnem možnem času. Trajanje dostave je odvisna od načina plačila.

 • Če je plačilo po povzetju, se blago odpremi še isti dan ali najkasneje v dveh delovnih dneh.
 • Če je plačilo izvedeno s paypal-om, se blago odpremi po prejemu plačila.

Naročeno blago dostavlja Pošta GLS.
Cena poštnine za neomejeno število artiklov v Sloveniji znaša €3,00
Dostava je brezplačna pri nakupu nad €50,00.

Če z naročenim artiklom niste zadovoljni, ga lahko v roku 14 dneh vrnete (šteje se od datuma, kadar vaša pošiljka prispe na vaš naslov).
Blago mora biti zapakirano v originalni embalaži, nepoškodovano in nenošeno in ob vračilu mora biti priložen račun, ki ste ga prejeli ob pošiljki ter obrazec za odstopanje od pogodbe v kolikor želite vračilo kupnine.
Če blago izpolnjuje vse zgoraj naštete pogoje, Vam lahko izdelek zamenjamo za drug izdelek ali povrnemo kupnino izdelka na vaš TRR račun, nemudoma oziroma najkasneje v 14(štirinajstih) dneh.
V kolikor želite zamenjavo, morate napisati na račun izdelek, ki želite, da Vam ponovno pošljemo.
Poštne stroške vračila in potne stroške morebitne zamenjave, krije kupec.

POMEMBNO: Ko vračate pošiljko, ne pošiljajte s storitvijo odkupnine, ker tovrstnih pošiljk zaradi možnosti zlorab, ne prevzemamo!!!

Vrnjeno blago pošljite na naslov: “naslov”

Kupec je po Obligacijskem Zakoniku Republike Slovenija dolžan prevzeti naročen paket.
V primeru neprevzetega paketa, zaredi bilokaterega razloga, stranki moramo zaračunati stroške, ki je neprevzet paket povzročil podjetju, kar znaša €10,00.

Kupec ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine www.bodi-zdrav.si in da se z njimi strinja.

Ob nakupu, morate posredovati naslednje podatke:

 • Ime in priimek
 • Naslov dostave
 • Pošto in poštno številko
 • Telefonsko številko
 • Email

Spletna trgovina zeo-medic.si bo osebne podatke uporabila izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Na Naši spletni strani ni potrebna registracija za opraviti nakup.
Naše izdelke lahko iščete po kategorijah, ki so navedene na levi strani ali jih iščete s pomočjo “Iskanje med artikli” ki se nahaja na zgornji desni strani.
Vsi izdelki, ki so prikazani na naši spletni strani so na zalogi in pripravljeni za dostavo.
Ko najdete izdelek, ki želite naročiti s klikom na sliko, ga boste odprli in imeli tako možnost določiti količino in velikost.
Količino, če želite več kot 1, je treba ročno izbrisati in napisati željeno količino.
(Če je več kosov istega artikla v košarici, ki se nahaja vedno v desnem zgornjem kotu, bo pisalo še vedno “1 artikel(i)”. Ko boste odprli Košarico, se Vam bo prikazala količina, ki ste jo izbrali.)
Ko ste to opravili morate pritisniti na gumb “V košarico” in tako je Vaš izbran izdelek shranjen. Nato lahko nadaljujete brskanje ali greste na blagajno zaključiti nakup.
V kolikor ste prepričani, da želite kupiti izbran izdelek(e) morate s klikom na “Na blagajno”, ki se nahaja v desnem zgornjem kotu.
Pojavila se bo vsebina Vaše nakupovalne košarice kjer je vidno ime produkta, količina, velikost in cena ter končna cena Vašega naročila.
Vse napisane cene že vključujejo 22% ali 9,5% DDV.
Če ste ugotovili, da pri vnašanju ste se zmotili pri količini, imate možnost to popraviti s pomočjo prikazanim – in +. V kolikor ste se zmotili pri izbiri velikosti, morate izdelek odstraniti iz nakupovalne košarice, vedno s pomočjo prikazanega – in iti ponovno v spletno trgovino ga poiskati in izbrati tokrat pravo velikost.
Za nadaljevati morate pritisniti gumb “Na blagajno”. Naslednja stran, ki se Vam bo pojavila je stran kjer morate vpisati Vaše podatke za naročilo: ime in priimek, naslov, poštna številka, kraj, elektronski naslov ter Vašo telefonsko številko.
Zaradi tovrstnih zlorab so VSA POLJA OBVEZNA.
Izbrati morate način plačila:

Po povzetju (samodejno že izbrano) ali s Paypal računom.
Po predhodnjem govoru z nami, lahko plačate tudi z nakazilom na Naš tekoči račun.

Samodejno je že označeno “Strinjam se s pogoji poslovanja”. V kolikor želite jih prebrati, lahko kliknete na povezavo zraven ali jih lahko najdete na koncu Naše spletne strani, pod “Trgovina”.
Sedaj s klikom na gumb “Nadaljuj” se Vam bo odprla stran kjer si boste lahko ponovno prebrali vse podatke Vašega naročila. V kolikor ste ugotovili, da ste se zmotili pri vnašanju to lahko preprosto uredite s klikom na gumb “Uredi” in Vas bo stran preusmerila na prejšnji korak kjer lahko napako popravite. Na strani je napisala tudi opomba za Vašo pravico odstopa od pogodbe, ki bo tudi napisana oz. pripeta v priponki v email-u, ki boste prejeli po oddanem naročilu.
Ko ste se prepričali, da so vsi podatki pravilno vnešeni in želite dokončno zaključiti nakup kliknete na gumb “Potrditev naročila z obvezo plačila”.
Prikazal se Vam bo zadnji korak o vašem uspešno opravljenem nakupu in obvestilo o prejemu po elektronski pošti v naslednji nekaj minutah: potrdilo naročila, račun v elektronski obliki ter opomba Vaše pravice do vračila (odstopanja od pogodbe) v roku 14(štirinajstiih) dneh.
V slučaju, da niste dobili nobenega našega potrditvenega emaila pomeni, da ste v polje napačno vpisali elektronski naslov. V tem primeru Vas prosimo, da nam pišete na email prodaja@mon6.si in nam posredujete pravega.
Ko bo Vaša pošiljka predana v dostavo, boste ponovno dobili naš email kjer Vas obveščamo o Vašem poslanem naročilu ter Vas obveščamo, da bo prispel k Vam v roku 1-3 delovnih dneh.
V kolikor imate vseeno težave pri nakupovanju, nas lahko kontaktirate na naš elektronski naslov prodaja@mon6.si ali na naši Facebook strani zeo-medic.si

Kdaj je napaka stvarna? Kadar:

 • artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet
 • artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
 • artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
 • je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila

Kako se preverja primernost artikla?

Preverja se z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.

Kako se stvarno napako uveljavi?

Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te in na lastne stroške obvestiti v zakonsko določenem roku. Kupec nam hkrati omogoči pregled artikla. Pravico do uveljavljanja stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.

zeo-medic.si spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.
zeo-medic.si se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

V primeru težav se kupec s prodajalcem zeo-medic.si lahko po elektronski pošti na prodaja@mon6.si. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova prodaja@mon6.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

zeo-medic.si se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si zeo-medic.si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Skladno z zakonskimi normativi Mon 6 d.o.o.  ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

zeo-medic.si , ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj.

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Scroll To Top
Close
Close

Košarica

Close

Košarica je prazna!

Nadaljuj z Nakupovanjem