fbpx

Izbrano:

Pasta za zobe z zeolitom

8.90

Pasta za zobe z zeolitom

8.90

ZEO-MEDIC zobna pasta

Opis

ZEO-MEDIC zobna pasta je popolnoma naravna zobna pasta. Vsebuje visok odstotek  zeolita in naravnih eteričnih olj. Ne vsebuje umetnih barvil ali okusov, ne vsebuje fluorida.

Pozitivni učinki

Paste za zobe z zeolitom se odražajo na zmanjšanju oblog na zobeh, odstranjevanju zobnega kamna, preprečevanju širjenja paradentoze, ustavljanju krvavenja dlesni, in nastajanju glivičnih in bakterijskih bolezni. Pozitivne učinke lahko opazite že po 15-ih dneh redne uporabe dvakrat do trikrat dnevno, saj se vam bodo zobje bolj svetili, krvavenje dlesni pa se bo postopoma zmanjševalo.

Naravni aktiviran zeolit  je osnovna komponenta te paste za zobe, saj so mnoge raziskave potrdile pozitivne lasnosti zeolita pri negi in ohranjanju zdravja zob, dlesni in ustne votline.

Eterično olje žajbla z izrednim antiseptičnim in pozitivnim delovanjem zmanšuje možnost nastanka kariesa in vnetja dlesni.Pasta vsebuje tudi kafro, cineol, tujon in tanin.Tanini vplivajo na zmanšanje, izločanje sline, ki največkrat nastane pri vnetju dlesni.

Etersko olje mete vsebuje mentol, ki osvežuje dah. Blago hladi in zato zmanšuje vnetje zobnih žepkov. Vsebuje tudi antibakterijske lasnosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasta za zobe z zeolitom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Close Menu
×
×

Cart