fbpx

Izbrano:

Paket Popolnoma zdravi

25.90

Paket Popolnoma zdravi

25.90

Opis

Paket vsebuje 1x maco original s Peruja in 1x zeolit od Zeo medic

Maca je močan adaptogen, ki naj bi povečala moč obrambnega odziva na stres v vseh njegovih oblikah: fizični, čustveni, kemični in biološki.
Je idealen dodatek za učence, dijake, študente, športnike in zaposlene s psihičnimi obremenitvami.
Pozitivno deluje na splošno počutje in krepi imunski sistem. Izboljšuje spomin, koncentracijo ter umske in učne zmožnosti.
Je idealen dodatek za učence, dijake, študente, športnike in zaposlene s psihičnimi obremenitvami.

ZEO- MEDIC Zeolit je naravni mineral, katerega glavna sestavina je klinoptilolit. Zahvaljujoč visokemu odstotku klinoptilolita, 90% do 95% in granulaciji 1 do 5 mikronov omogoča, da
nase veže različne škodljive snovi (težke kovine, strupene snovi, tudi radioaktivne in druge strupene delce) iz tal, vode, zraka in organizma.
Zeolit klinoptilolit ima zaradi svoje specifične kristalne strukture izredno veliko absorpcijsko notranjo površino, Številni razpredeni tuneli, kanali in votline naredijo zeolit kot spužvo, ki vsrka vase težke kovine in druge strupene snovi. Aktivna snov klinoptilolit ima negativen naboj, ki ima lastnost, da veže nase škodljive snovi. Klinoptilolit je porozen mineral, katerega sestava je večinoma iz kalcija, silicija, kalija, magnezija. Mineral zeolit ZEO- MEDIC se uvršča v sam vrh svetovno najkvalitetnejših in najučinkovitejših zeolitov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket Popolnoma zdravi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close Menu
×
×

Cart