fbpx

Izbrano:

Paket 2x Zeolit

29.90

Paket 2x Zeolit

29.90

Opis

Paket vsebuje 2x zeolit od Zeo medic (200g)

MOČ NARAVE V MINERALU ZEOLIT KLINOPTILOLIT

ZEO- MEDIC Zeolit je naravni mineral, katerega glavna sestavina je klinoptilolit. Zahvaljujoč visokemu odstotku klinoptilolita, 90% do 95% in granulaciji  1 do 5mikronov omogoča, da
nase veže različne škodljive snovi (težke kovine, strupene snovi, tudi radioaktivne in druge strupene delce) iz tal, vode, zraka in organizma.
Zeolit klinoptilolit ima zaradi svoje specifične kristalne strukture izredno veliko absorpcijsko notranjo površino, Številni razpredeni tuneli, kanali in votline naredijo zeolit kot spužvo, ki vsrka vase težke kovine in druge strupene snovi, pa tudi bakterije in viruse. Aktivna snov klinoptilolit ima negativen naboj, ki ima lastnost, da veže nase škodljive snovi. Klinoptilolit je porozen mineral, katerega sestava je večinoma iz kalcija, silicija, kalija, magnezija. Mineral zeolit ZEO- MEDIC se uvršča v sam vrh svetovno najkvalitetnejših in najučinkovitejših zeolitov.

 

Zaradi teh lastnosti se naravni mineral zeolit klinoptilolit uporablja na mnogih različnih področjih

 

Ali ste vedeli

Po nuklearni katastrofi v Černobilu so Rusi zemljišče dekontaminirali z zeolitom. Po kalvariji v nuklearni elektrarni Fukušima so Japonci vreče z zeolitom odlagali v morje, da bi mineral absorbiral radioaktivni cezij. Angleži so z zeolitom očistili Temzo, ki je bila ena od najbolj onesnaženih rek v Evropi.

 

www.zeo-medic.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket 2x Zeolit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close Menu
×
×

Cart