fbpx

Izbrano:

Paket Zeo-Medic "samo za VAS"

45.00

Paket Zeo-Medic “samo za VAS”

45.00

Opis

 

MOČ NARAVE V MINERALU ZEOLIT KLINOPTILOLIT

ZEO- MEDIC Zeolit je naravni mineral, katerega glavna sestavina je klinoptilolit. Zahvaljujoč visokemu odstotku klinoptilolita, 90% do 95% in granulaciji  1 do 5mikronov omogoča, da 
nase veže različne škodljive snovi (težke kovine, strupene snovi, tudi radioaktivne in druge strupene delce) iz tal, vode, zraka in organizma.
Zeolit klinoptilolit ima zaradi svoje specifične kristalne strukture izredno veliko absorpcijsko notranjo površino, Številni razpredeni tuneli, kanali in votline naredijo zeolit kot spužvo, ki vsrka vase težke kovine in druge strupene snovi. Aktivna snov klinoptilolit ima negativen naboj, ki ima lastnost, da veže nase škodljive snovi. Klinoptilolit je porozen mineral, katerega sestava je večinoma iz kalcija, silicija, kalija, magnezija. Mineral zeolit ZEO- MEDIC se uvršča v sam vrh.

svetovno najkvalitetnejših in najučinkovitejših zeolitov

 

Zaradi teh lastnosti se naravni mineral zeolit klinoptilolit uporablja na mnogih različnih področjih.

 

Ali ste vedeli

Po nuklearni katastrofi v Černobilu so Rusi zemljišče dekontaminirali z zeolitom. Po kalvariji v nuklearni elektrarni Fukušima so Japonci vreče z zeolitom odlagali v morje, da bi mineral absorbiral radioaktivni cezij. Angleži so z zeolitom očistili Temzo, ki je bila ena od najbolj onesnaženih rek v Evropi.

 

www.zeo-medic.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket Zeo-Medic “samo za VAS””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close Menu
×
×

Cart